CULTURE MAGAZINE

Bøker
ARNOLD – Collector’s Edition

ARNOLD - samlerutgave
B
Bokomslag - “ARNOLD - Collector's Edition” 
Foto: Andy Warhol 1977
Bokomslag – “ARNOLD – Collector’s Edition”
Foto: Andy Warhol 1977
LYTT TIL ARTIKKELEN
0:00  /  0:00

En hyllest til verdensstjernen

«ARNOLD – Collector’s Edition» utgitt av Taschen er utvilsomt et imponerende verk som dokumenterer den legendariske Arnold Schwarzeneggers livsreise i en fascinerende tobindsutgave. Boken er ikke bare et samlerobjekt, men et veritabelt kunstverk som går i dybden på historien og sjelen til en mann som på inspirerende vis gjorde sine drømmer og ambisjoner til virkelighet. Utgaven går langt utover det han har oppnådd, og gir et dypt innblikk i de oppturer og nedturer som fulgte ham på veien mot internasjonal suksess.

Arnold Schwarzenegger in "Phantom Kommando" 1985 Foto: Bruce McBroom
Arnold Schwarzenegger in «Phantom Kommando» 1985
Foto: Bruce McBroom

Fra Thal til Hollywood

Boken dokumenterer Schwarzeneggers liv i detalj med mange fotografier. Den begynner med hans enkle oppvekst i den østerrikske landsbyen Thal og følger hans oppvekst som ung idrettsutøver. Den forteller om hans modige flytting til USA for å bli tidenes mest berømte kroppsbygger og følger hans glitrende karriere som verdens ledende actionfilmstjerne. Boken beskriver en manns utrolige reise fra enkle kår til å bli et av Hollywoods mest gjenkjennelige ansikter. Den detaljerte skildringen av livet hans gir leseren muligheten til å forstå ikke bare suksessen, men også kampene og vanskelighetene han måtte gjennomleve underveis.

Arnold Schwarzenegger, i en alder av 20 år, i Østerrike 1967 
Foto: Albert Busek
Arnold Schwarzenegger, i en alder av 20 år, i Østerrike 1967
Foto: Albert Busek

Et liv i bilder

«ARNOLD. Collector’s Edition» er derfor ikke bare en fengslende fortelling om hans livsreise, men også en sann fryd for øyet. Boken inneholder imponerende portretter av kjente fotografer som Richard Avedon, Annie Leibovitz, Robert Mapplethorpe, Herb Ritts, Francesco Scavullo og til og med Andy Warhol. Disse fotografene har fanget Arnolds karakteristiske ansiktstrekk og muskuløse kroppsbygning på en unik måte gjennom flere tiår. Denne utgivelsen i stort format presenterer disse fotografiske mesterverkene og lar leseren se Arnold gjennom disse kunstnernes briller. Dette skaper en enda dypere forbindelse til denne ikoniske mannen, ettersom han ikke bare ses gjennom sine egne øyne, men også gjennom de kreative perspektivene til disse verdenskjente fotografene.

Med gutter fra Maryknoll Japanese Catholic Centre, Los Angeles 1997
Foto: Annie Leibovitz
Med gutter fra Maryknoll Japanese Catholic Centre, Los Angeles 1997
Foto: Annie Leibovitz

Eksklusiv innsikt og intervjuer

«ARNOLD. Collector’s Edition» er en omfattende hyllest til Arnold Schwarzenegger og byr på imponerende fotografier samt eksklusive intervjuer med ham og hans nærmeste medarbeidere, deriblant filmregissører som Ivan Reitman og Bob Rafelson og kroppsbyggerlegender som Franco Columbu, Dave Draper og Frank Zane. Boken lar leseren oppdage den mangefasetterte personligheten bak superstjernen og analysere hans innflytelse på kroppsbygging, film og politikk. Boken er trykt i et begrenset opplag på bare 1 447 eksemplarer og er et must for samlere og fans av Arnold Schwarzenegger.

Daten

TitelARNOLD – Collector’s Edition
(ARNOLD – samlerutgave – Transl. Utg.)
UtgiverDian Hanson
ForlagTaschen Verlag
InnbindingInnbundet med ChromaLuxe-Aluminium-trykk,
im Schuber
Sider334 sider, pluss 556 sider i tilleggsbind
SpråkEngelsk
Dimensjoner34,3 x 46,2 cm
ISBN978-3-8365-4269-2
Pris1500 €

Ytterligere informasjon

Mer informasjon om boken «ARNOLD – Collector’s Edition» (EN) (Reklame) finner du på Taschen Verlags nettside.

Compliance

The book was kindly made available to us by the publisher. The presentation and rating of HYPERMADE remains independent of this and is based solely on the content of the book.

CULTURE MAGAZINE
Consent Management Platform by Real Cookie Banner