CULTURE MAGAZINE

Bøker
Dolce Vita

Det gode liv
B
Bokomslag – „Dolce Vita“
Foto: Assouline
Bokomslag – „Dolce Vita“
Foto: Assouline
LYTT TIL ARTIKKELEN
0:00  /  0:00

En reise gjennom den italienske livsstilen

«Dolce Vita» er blitt selve symbolet på den italienske livsstilen – en blanding av letthet og eleganse, med nytelse, avslapping og livets skjønnhet i sentrum. Denne illustrerte boken av Cesare Cunaccia, tidligere sjefredaktør i Vogue Italia, tar leseren med på en visuell reise fra Emilia-Romagna til Roma og Sicilia. De mange fotografiene av Ferdinando Scianna og Bruno Barbey gir liv til middelhavsstilen. Boken suppleres av interessante historier om Maria Callas, Sophia Loren, Marcello Mastroianni og andre kjendiser, slik at leseren kan fordype seg enda dypere i den bekymringsløse atmosfæren i Italia.

Interiørbilde - "Dolce Vita"
Foto: Assouline
Interiørbilde – «Dolce Vita»
Foto: Assouline

Den tidløse livsstilen til Dolce Vita

Dolce Vita er mer enn bare en historisk epoke, det er en levende del av den italienske kulturen. Denne livsholdningen fortsetter å inspirere og påvirke moderne mote, film og hverdagslivet til mange mennesker. Landskapet i Italia, fra de bølgende åsene i Toscana til den vakre Amalfikysten, danner bakteppet for denne bærekraftige livsstilen. Boken viser på en vakker måte hvordan denne ånden er vevd inn i Italias vev og forblir en kilde til inspirasjon og innsats i generasjoner. Den viser hvordan verdiene og skjønnheten i dolce vita lever videre i moderne tolkninger og bidrar til å berike den italienske kulturen.

Interiørbilde - "Dolce Vita"
Foto: Assouline
Interiørbilde – «Dolce Vita»
Foto: Assouline

Bilder av et bekymringsløst liv

Boken «Dolce Vita» formidler et autentisk inntrykk av datidens sorgløse livsstil med nøye utvalgte fotografier og tekster. Fotografene Ferdinando Scianna og Bruno Barbey har fanget hverdagsscener så vel som glamorøse øyeblikk, livlige gatebilder og idylliske landskap. Bildene viser fremtredende personligheter så vel som hverdagslivets stille skjønnhet og formidler et levende bilde av italiensk liv og kultur. De gjenspeiler sjarmen fra denne epoken i ikonenes ansikter, de arkitektoniske underverkene og de pittoreske kulissene, og gir leseren et dypt innblikk i Italias tidløse skjønnhet og eleganse.

Interiørbilde - "Dolce Vita"
Foto: Assouline
Interiørbilde – «Dolce Vita»
Foto: Assouline

Assoulines kunst og kultur

Boken «Dolce Vita» fra det franske forlaget Assouline er et bevis på forlagets engasjement for kunst og kultur. Boken er en del av den anerkjente Classics Collection og gjenspeiler ekspertisen og lidenskapen som ligger til grunn for hver utgivelse. Detaljene, fra utvalget av bilder til den lyriske introduksjonen av Cesare Cunaccia, og de ikoniske fotografiene gjør denne boken til et sant kunstverk og vitner om et ønske om å feire og bevare det tidløse budskapet om «Dolce Vita». Eller med den berømte italienske regissøren Federico Fellinis ord: «Det finnes ingen slutt. Det finnes ingen begynnelse. Det finnes bare livets uendelige lidenskap».

Data

OriginaltittelDolce Vita
Overs. redDet gode liv
UtgiverCesare Cunaccia
ForlagAssouline
InnbindingInnbundet
Sider320 sider, med over 200 illustrasjoner
SpråkEngelsk
Dimensjoner25.0 x 33.0 cm
ISBN9781649803016
Pris105 €

Ytterligere informasjon

Mer informasjon om boken «Dolce Vita» (EN) (Reklame) finner du på Assouline Verlags nettsider.

Compliance

The book was kindly made available to us by the publisher. The presentation and rating of HYPERMADE remains independent of this and is based solely on the content of the book.

CULTURE MAGAZINE
Consent Management Platform by Real Cookie Banner