CULTURE MAGAZINE

Bøker
On NFTs – Collector’s Edition

På NFT - Samlerutgave
B
Bokomslag - "On NFTs - Collector's Edition"
© Taschen Publishing House
Bokomslag – «On NFTs – Collector’s Edition«
© Taschen Publishing House
LYTT TIL ARTIKKELEN
0:00  /  0:00

En ny æra for digital kunst

Kunstverdenen står ved inngangen til en ny æra som kjennetegnes av innføringen av ikke-fungible tokens (NFT). Denne teknologiske nyvinningen har ikke bare endret måten kunst skapes, selges og samles på, men reiser også dyptgripende spørsmål om eierskap og autentisitet. Boken inneholder 10 essays av ledende eksperter og portretter av 101 kunstnere som former NFT-universet, og anerkjenner ikke bare blokkjedeteknologiens disruptive kraft i kunsten, men knytter også den digitale utviklingen til kunsthistorien.

Innvendig visning - "On NFTs - Collector's Edition"
© Taschen Verlag
Innvendig visning – «On NFTs – Collector’s Edition»
© Taschen Verlag

Sammensmeltingen av kunst og teknologi

Boken er ikke bare en dokumentasjon av NFT-bevegelsen, men også en kritisk undersøkelse av hvordan denne digitale revolusjonen omdefinerer begrepene kunst og kunstnerskap. Gjennom dialogen mellom historiske kunstverk og moderne digitale kreasjoner viser «On NFTs. Collector’s Edition» ukonvensjonelle krysskoblinger og oppmuntrer dermed til et nytt blikk på kunsthistorien. Sammenstillingen, som er nøye kuratert av redaktør Robert Alice, viser hvordan tradisjonelle kunstneriske teknikker og moderne teknologi smelter sammen og skaper nye uttrykksformer.

Innvendig visning - "On NFTs - Collector's Edition"
© Taschen Verlag
Innvendig visning – «On NFTs – Collector’s Edition»
© Taschen Verlag

Kunstnerne bak NFT-revolusjonen

En integrert del av boken er portrettene av de 101 mest innflytelsesrike kunstnerne og kunstnergruppene i NFT-feltet, fra pionerer som Beeple og Refik Anadol til nye talenter. Portrettene gir ikke bare et innblikk i deres kreative prosesser og visjoner, men kaster også lys over de personlige historiene og motivasjonene bak arbeidet deres. De gir leseren muligheten til å utforske mangfoldet, dybden og den transformative kraften i NFT-universet, og illustrerer hvordan NFT gir kreative nye muligheter til å realisere visjonene sine og uttrykke seg kunstnerisk i den digitale verden.

Innvendig visning - "On NFTs - Collector's Edition"
© Taschen Verlag
Innvendig visning – «On NFTs – Collector’s Edition»
© Taschen Verlag

En antologi om digital kunst

«On NFT. Collector’s Edition» henvender seg ikke bare til kunstelskere og samlere, men også til alle som er interessert i grensesnittet mellom kreativitet og teknologi. Med en omfattende ordliste over sentrale begreper fra NFT-nettverket, en detaljert oversikt over utstillingen og en tidslinje som dokumenterer NFTs viktigste utvikling, er publikasjonen en uunnværlig ressurs for både nybegynnere og eksperter. Den oppmuntrer leserne til å se forbi dagens entusiasme for digital kunst og utforske NFTs langsiktige innvirkning på kunstverdenen.

Data

TitelOn NFTs – Collector’s Edition
(På NFT – Samlerutgave -)
UtgiverRobert Alice
ForlagTaschen Verlag
InnbindingInnbundet i etui av rustfritt stål
Sider604 sider, med tallrike illustrasjoner og et
hefte 21 x 29,7 cm 24 sider
SpråkEngelsk
Dimensjoner36 x 50 cm
ISBN978-3-8365-9343-4
Pris750 €

Ytterligere informasjon

Mer informasjon om boken «On NFTs -Collector’s Edition» (EN) (Reklame) av Robert Alice finner du på Taschen Verlags nettsted.

Compliance

The book was kindly made available to us by the publisher. The presentation and rating of HYPERMADE remains independent of this and is based solely on the content of the book.

CULTURE MAGAZINE
Consent Management Platform by Real Cookie Banner